featured

Kayseri’de Harikalar Diyarı’nı ziyaret eden bir vatandaş yaşananlara tepki gösterdi – Yaşam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte, Kayseri’deki Harikalar Diyarı’nda kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Çok sayıda yabancı uyrukluların eğlence alanlarını doldurduğu anları görüntüleyen vatandaş, karşılaştığı manzara karşısında şok oldu.

Bayramın tatilinin bitimine az süre kalırken pek çok vatandaşın uğradığı yerlerden biri olan Harikalar Diyarı’na giden bir vatandaş, karşılaştığı manzarayı anlattı. Vatandaş, “Beş bin kişi varsa… Beş bin kişinin içerisinde 500 tane Türk yok, 4.500’ü rahat Suriyeli. Yazıklar olsun geldiğimiz bu hale. Kendi memleketimde yalnızım” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın etrafı görüntülediği anlarda, adım atılacak yer olmadığı görülmesinin yanı sıra yabancı uyruklulardan birkaçının da kendi ülke bayraklarının açtığı da dikkatlerden kaçmadı. Çevrede bulunanların şikayette bulunmasının ardından polisler olay yerine intikal etti. Vatandaş, bayrakları açan şahısların gözaltına alınma anlarını da görüntüleyerek o anları sosyal medyada paylaştı.


@ikoocandir Benim memleketimde senin bayragının işi ne bre soysuzevladı !…#ikocandirr #ıkobeautysalon #keşfetteyizzzzzzz ♬ orijinal ses – İkoo

Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Kayseri’de Harikalar Diyarı’nı ziyaret eden bir vatandaş yaşananlara tepki gösterdi – Yaşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!