featured

2024 Oscar Ödülleri, Disney+’ta Canlı Yayınlanacak! – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

96. Akademi (Oscar) Ödülleri, 11 Mart Pazartesi̇ günü Türkiye’de Disney+’ta canlı yayınlanacak.


.

Bu yıl 96. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri, 11 Mart tarihinde Türkiye’de sadece Disney+’ta canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın pazarı pazartesiye bağlayan gece 01.30’da Kırmızı Halı ile başlayacak. Ödül töreni ise 02.00’da ekranlara gelecek.


Disney+’a şimdi abone olun!

Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşecek gecede 16 dalda ödül takdim edilecek. Bu seneki yarışta Christopher Nolan’ın son filmi “Oppenheimer” (13 adaylık) ile The Walt Disney Company’ye bağlı Searchlight Pictures filmi “Poor Things” (11 adaylık) zirveyi paylaşıyor.

Bu iki filmi 10 adaylıkla Martin Scorsese’nin son filmi “Killers of the Flower Moon” ile 8 dalda adaylık alan “Barbie” takip ediyor.

2024 Oscar Adayları Belli Oldu!

Emmy Ödüllü talk şov sunucusu ve yapımcısı Jimmy Kimmel’ın dördüncü kez sunuculuk görevini geçtiğimiz günlerde tanıtım videosu yayınlandı. Kimmel’ın kendini Barbie Land’de bulduğu eğlenceli tanıtımda başarılı sunucuya filmin oyuncuları Ryan Gosling, Kate McKinnon ve America Ferrera eşlik etti.

Yapımcılığını Raj Kapoor’un, yönetmenliğini ise Hamish Hamilton’ın üstlendiği ödül töreni, kazananlar kadar gecede ödül takdim edecek isimlerle de merak ediliyor. Sunuculuk yapacağı açıklanan isimler arasında geçen yılın En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Erkek Oyuncu kazananları Brendan Fraser, Michelle Yeoh’nun yanı sıra, Zendaya, Michelle Pfeiffer, Nicolas Cage, Al Pacino gibi yıldız isimler bulunuyor.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Oscar Ödülleri, Disney+’ta Canlı Yayınlanacak! – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!