featured

Son dakika: Erdoğan’dan OHAL açıklaması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

– Süreci ne yazık ki siyasi istismara dönüştürenler var. Bu istismara benim vatandaşım, halkım asla prim vermeyecektir.

– Bugün OHAL ile ilgili, Meclisimizde OHAL kanunun 3 ay süreyle ilanını yapacağız. Cumhurbaşkanı olarak ben şu an adımı attım ve Resmi Gazete’de yayımlandı. Meclis’te yapılacak olan oylamayla birlikte OHAL yürürlüğe girmiş olacak.

– Bu ne getirecek?  Bu Türkiye’de bu süreci istismar eden, ticarette yolsuzluklara giden tüm tefecilere, fitne fesat gruplarına karşı OHAL ile müdahale etme imkanını devlete vermiş olacak. Türkiye’de süreci istismar eden, ticarette yolsuzluklara giden tüm tefecilere, fitne gruplarına karşı müdahale imkanını devlete vermiş olacaktır.

Haber Kaynağı www.dunya.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Son dakika: Erdoğan’dan OHAL açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!