featured

iPhone kullanıcılarına Netflix’ten kötü haber

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in bu kararıyla birlikte iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, birinci nesil iPad Pro ve beşinci nesil iPad gibi daha eski model cihaz sahipleri, platformdan yararlanamayacaklar. Bu durum, özellikle bu cihazlara bağlılığı olan kullanıcıları oldukça zor durumda bırakacak.

Sosyal medya platformu X'te 'engelleme' özelliği değişiyor

Sosyal medya platformu X’te ‘engelleme’ özelliği değişiyor

Netflix’in mobil uygulaması, platformun en popüler özelliklerinden biri haline gelmişti. Hatta şirket, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek amacıyla uygulamaya oyunlar da eklemişti. Ancak bu gelişmelere rağmen alınan karar, mobil odaklı büyüme stratejisine ters düşüyor gibi görünüyor.

Apple verilerine göre, iOS 16 işletim sistemi tüm iPhone kullanıcılarının yüzde 14’ünde bulunuyor. Bu da Netflix’in kararının milyonlarca kullanıcıyı doğrudan etkileyeceği anlamına geliyor.

Netflix’in bu kararı almasının arkasındaki nedenler henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak sektör uzmanları, bu kararın teknik zorluklar, yeni teknolojilere geçiş veya platformun genel stratejisiyle ilgili olabileceğini düşünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Haber Kaynağı www.elipshaber.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
iPhone kullanıcılarına Netflix’ten kötü haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!