featured

Emin Antik Sanat Merkezi’nde iki önemli sanatçıdan resim sergisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

İki ödüllü sanatçı, Emin Antik Sanat Merkezi’nde eserlerini sergileyecek

Başkent Ankara’nın Kale’deki kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi, 26 Ekim’de iki önemli sanatçının resim sergisine ev sahipliği yapacak. Müjgan Özkaya ve Adnan Tepecik’in eserleri sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Müjgan Özkaya: Uluslararası başarılar ve ödüller…

Dokuz Eylül Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu olan Müjgan Özkaya, sanat kariyerinde ulusal ve uluslararası birçok sergi düzenledi. Özkaya, Hollanda ve Bahreyn National Museum gibi prestijli mekanlarda sergiler açtı, çeşitli sanat festivalleri, çalıştaylar ve sanat fuarlarında yer aldı. İki ödül sahibi olan sanatçının eserleri, Devlet Resim ve DYO gibi yarışmalarda sergilendi. Özkaya, ayrıca bronz ve seramik heykel çalışmaları da yapmaktadır.

Açık Hava Sinemaları Film Sektörü İçin Kurtarıcı Olabilir mi?

Açık Hava Sinemaları Film Sektörü İçin Kurtarıcı Olabilir mi?

Adnan Tepecik: Eğitimci / yazar kimliğiyle tanınıyor

Adnan Tepecik, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümü’nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimi almış, Gazi Üniversitesi’nde ise doktora ve sanatta yeterlilik derecesi kazanmıştır. Dünya Bankası bursuyla İngiltere’de ihtisas eğitimi gören Tepecik, sanat ve tasarım alanında yedi kitap yayınlamıştır.

Sanatseverler bu sergiyi kaçırmamalı…

Sanat dünyasının iki önemli ismi Müjgan Özkaya ve Adnan Tepecik’in eserlerini bir arada görmek isteyen sanatseverler, 26 Ekim’de Emin Antik Sanat Merkezi’ni ziyaret edebilirler.

Kaynak: Haber Merkezi

Haber Kaynağı www.elipshaber.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Emin Antik Sanat Merkezi’nde iki önemli sanatçıdan resim sergisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!