featured

Timothée Chalamet’in Bob Dylan’a Hayat Verdiği “A Complete Unknown”dan Yeni Fragman – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

James Mangold’un yönettiği filmde Elle Fanning, Edward Norton, Boyd Holbrook gibi isimler de rol alıyor.

Searchlight Pictures, James Mangold’un (Logan, Ford v Ferrari) yönettiği Bob Dylan biyografisi “A Complete Unknown”dan yeni bir fragman yayınladı.

Filmde müzik efsanesi Bob Dylan’a Timothée Chalamet hayat veriyor. Elijah Wald’ın “Dylan Goes Electric” adlı kitabından esinlenen “A Complete Unknown”, Bob Dylan’ın halk müziğindeki yükselişini ve aniden rock’n’roll’a geçişini anlatırken, Dylan’ın Joan Baez ve Pete Seeger gibi 1960’ların müzik efsaneleriyle olan etkileşimini de ele alacak.

Elle Fanning, Dylan’ın o dönemde sevgilisi olan, üniversite öğrencisi ve sanatçı Sylvie Russo’ya hayat veriyor. İkili hayatlarının bu döneminde görünüşte birbirinden ayrılamaz durumdaydı ve birbirlerine ilham perisi olarak hizmet ediyorlardı.

Filmde ayrıca Dylan’ın idol olarak gördüğü folk müzik öncüsü Peter Seeger rolünde Edward Norton, Johnny Cash rolünde Boyd Holbrook, Joan Baez rolünde Monica Barbaro, Albert Grossman rolünde Dan Fogler, Harold Levental rolünde P. J. Byrne, Alan Lomax rolünde Norbert Leo Butz, Woody Guthire rolünde Scoot McNairy ve Bob Neuwirth rolünde Will Harrison yer alıyor.

“A Complete Unknown” 7 Şubat 2025’te sinemalarda!

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Timothée Chalamet’in Bob Dylan’a Hayat Verdiği “A Complete Unknown”dan Yeni Fragman – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!