featured

Andrew Garfield, Yeniden Spider-Man Olmak İstiyor – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Andrew Garfield, doğru bir proje olması durumunda yeniden Örümcek Adam rolüne dönmeye sıcak bakıyor.


Sony Pictures

Gişe rekorları kıran “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok”ta (Spider-Man: No Way Home) Peter Parker/Örümcek Adam rolüne geri dönen aktör Andrew Garfield, belirli koşullar altında Marvel Sinematik Evreni’ne memnuniyetle geri döneceğini belirtti.

Başrolü Florence Pugh ile paylaştığı yeni romantik draması “We Live in Time”ın tanıtımı için Esquire ile konuşan Garfield, “The Amazing Spider-Man 3″ün rafa kaldırılmasının ardından “askıda kaldığını” söyledi.

Garfield karakterinin “Eve Dönüş Yok”ta geri dönmesinin ise kendisi için “gerçekten iyileştirici” olduğunu belirtiyor ve bu nedenle geri dönmeye hevesli olduğunu açıklıyor:

“Elbette, eğer doğru bir şey olursa, eğer kültüre katkı sağlarsa, harika bir konsept ya da daha önce yapılmamış, benzersiz, tuhaf ve heyecan verici bir şey olursa ve canla başla girişeceğiniz bir şey varsa, yüzde 100 geri dönerim. Bu karakteri seviyorum ve neşe getiriyor. Eğer biraz olsun mutluluk getiriyorsam, karşılığında ben de sevinç duyuyorum.”

Andrew Garfield’ın geri döneceğine dair pek çok söylenti dolaşsa da Sony Pictures ya da Marvel’dan onun ya da Tobey Maguire’ın “Spider-Man 4″te Tom Holland’a katılıp katılmayacağı yönünde resmi bir açıklama gelmedi.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Andrew Garfield, Yeniden Spider-Man Olmak İstiyor – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!