featured

Türkiye Innovation Week 2024, Basına Tanıtıldı – Ekonomi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Innovation Week 2024 Basın Tanıtım Programı Kuruçeşme Divan’da, stratejik partnerlerinin katılımıyla,  gerçekleştirildi.

Ülkemiz inovasyon ekosistemini geliştirmek amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 11’inci kez düzenlenen, “Türkiye Innovation Week” (TIW) bu yıl 10-11-12 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması olan TIW24, bu yıl “Out of the Box: Human, Culture, Model” teması üzerinden kurgulandı.TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım gecesinde, Türkiye Innovation Week’in ilk adımını atmak üzere destek veren stratejik partnerler, ekosistem paydaşları, inovasyon elçileri ve basın mensupları bir araya geldi.#Birlikteİnovasyon’un gücüyle “büyük dönüşümün bir parçası olmak üzere” TIW24 lansmanına davet edilen katılımcılara değerlendirmelerde bulunan TİM Başkanı Mustafa Gültepe, “İnovasyonun katma değerli üretim ve ihracata katkısını hepimiz biliyoruz. Küresel yarıştan kopmamak için yüksek teknolojiye yatırımın, dijital ve yeşil dönüşümün yanı sıra inovasyonun gücünü de etkili şekilde kullanmalıyız. Biz işte bu bilinçle ülkemizde inovasyon ekosistemini geliştirmek, bireylerin ve organizasyonların yenilikçi düşünme konusunda motivasyonlarını artırmak istiyoruz.” dedi. Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması Türkiye Innovation Week, 10-12 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Häkkinen, Türkiye Innovation Week için İstanbul'a Geliyor

Sektör Talep Etti Hazine ve Maliye Bakanlığı Değerlendiriyor

Haber Kaynağı www.turkiyehaberajansi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Türkiye Innovation Week 2024, Basına Tanıtıldı – Ekonomi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!