featured

Osimhen, Galatasaray'da siftahı yaptı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Galatasaray’ın Nijeryalı forveti Victor Osimhen, yaşadığı gol şanssızlığını Kasımpaşa karşısında kırmayı başardı. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa’yı ağırlarken, Osimhen attığı iki golle takımına katkı sağladı.

Daha önce oynanan Çaykur Rizespor ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki PAOK maçlarında gol sevinci yarıda kalan Osimhen, Kasımpaşa karşısında Galatasaray formasıyla ilk kez golle buluştu. Karşılaşmanın 20. dakikasında Abdülkerim Bardakcı’nın sol kanattan yaptığı ortayı yakın mesafeden tamamlayan Nijeryalı yıldız, topu Kasımpaşa kalecisi Andreas Gianniotis’in sağından ağlara gönderdi.

28. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Osimhen, bu kez Gabriel Sara’nın pasıyla topla buluşarak sol ayağıyla yaptığı etkili bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında sakatlanan oyuncu, ikinci yarıya çıkamayarak yerini Dries Mertens’e bıraktı.

Osimhen, Galatasaray formasıyla daha önceki Rizespor ve PAOK karşılaşmalarında gol şanssızlığı yaşamıştı. Rizespor maçında attığı kafa golü son anda takım arkadaşı Abdülkerim Bardakcı’ya yazılırken, PAOK maçında ise kafa vuruşu, rakip oyuncu Rahman Baba’nın müdahalesi sonucu gol olarak kaydedilmiş, ancak UEFA golü Baba’ya yazmıştı.

Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Osimhen, Galatasaray'da siftahı yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!