featured

Jesse Eisenberg ve Kieran Culkin’li “A Real Pain”in Yeni Fragmanı Yayınlandı – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jesse Eisenberg’in yönetmenliğini de üstlendiği “A Real Pain” (Gerçek Acı) sezonun en çok merak edilen filmlerinden biri…

Searchlight Pictures, Sundance Film Festivali’nde sansasyon yaratan, Jesse Eisenberg imzalı “A Real Pain”in (Gerçek Acı) resmi fragmanını yayınladı.

Eisenberg filmi hem yazıp hem de yönetirken, Emma Stone da yapımcı olarak görev yapıyor. Geçen yaz çekilen film, Eisenberg’in 2022 yapımı “When You Finish Saving the World”den sonraki ikinci yönetmenlik çabasına işaret ediyor.

Film, büyükannelerini onurlandırmak için Polonya’ya gitmek üzere yeniden bir araya gelen uyumsuz kuzenler David (Jesse Eisenberg) ve Benji’yi (Kieran Culkin) konu alıyor. Aile geçmişleriyle birlikte tuhaf ikilinin eski gerilimleri de su yüzüne çıkınca, Polonya macerası bambaşka bir hal alır.

Filmin oyuncu kadrosunu Jennifer Gray (Dirty Dancing), Will Sharpe (The White Lotus), Kurt Egyiawan (Beasts of No Nation), Liza Sadovy (A Small Light) ve Daniel Oreskes (Only Murders in the Building) tamamlıyor.

Ödül sezonunda öne çıkan yapımlardan biri olması beklenen filmin, “Succession” ile Altın Küre ve Emmy ödülü kazanan Culkin’e Oscar adaylığı getirebileceği konuşuluyor.

“A Real Pain” ülkemizde 28 Şubat 2025’te vizyona girecek.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Jesse Eisenberg ve Kieran Culkin’li “A Real Pain”in Yeni Fragmanı Yayınlandı – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!