featured

New York borsası 25 Eylül’e yatay seyirle açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açılışta Dow Jones endeksi yüzde 0,07 artarak 42.236,09 puana çıktı.

S&P 500 endeksi yüzde 0,01 azalışla 5.733,65 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,13 azalarak 18.050,35 puana indi.

ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek dönem atacağı adımların büyüklüğüne ilişkin soru işaretleri varlığını korurken pay piyasalarında yatay bir seyir izleniyor.

Analistler, ABD ekonomisinde enflasyona yönelik riskler yerini resesyon endişelerine bıraktığını, ekonomik aktivite ve iş gücü piyasasından gelecek sinyallerin Fed’in kasım ve aralık ayında atacağı adımların boyutuna yönelik bilgi vermesinin beklendiğini belirtti.

ABD’de dün zayıf gelen tüketici güven endeksinin, Fed’in geçen haftaki 50 puanlık faiz indirimi kararının ekonomideki sert yavaşlamadan kaynaklanıyor olabileceğinden endişe duyan yatırımcıların iş gücü piyasasının durumuna ilişkin kaygılarını daha da artırdığını belirten analistler, ekonominin durumuna ilişkin daha fazla göstergenin beklendiğini aktardı.

25 Eylül spot piyasada elektrik fiyatları

25 Eylül spot piyasada elektrik fiyatları

Ülkede bugün açıklanan verilere göre ise 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,13 ile Eylül 2022’den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Mortgage başvuruları, yüzde 11 artışla 2 yılın en yüksek seviyesini gördü.

Kaynak: AA

Haber Kaynağı www.elipshaber.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
New York borsası 25 Eylül’e yatay seyirle açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!