featured

Dilenci kadınların terlikli ‘yer’ kavgası kamerada

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, dilencilik yaptığı öne sürülen iki kadın arasında “yer” kavgası yaşandı. İddiaya göre, trafik ışıklarında dilencilik yapan kadınlar, birbirlerinin belirlenmiş bölgelerine müdahale ettikleri gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kadınlar ara sokakta birbirine girdi.

Kadınlardan biri, “Benim yerime neden geliyorsun, herkesin yeri belli” diye bağırarak diğerine çanta ile vurdu. Diğer kadın ise ayağındaki terliği çıkartıp karşılık verdi. Yanlarında bir çocuk bulunmasına rağmen, kadınlar kavgaya devam etti. Olayı gören bir erkek, kadınları ayırmak için araya girdi ancak başarılı olamadı. Kadınlardan biri terliğini diğerine fırlattı ve terlik, şans eseri kadının kafasını sıyırarak geçti. Kavga sırasında çocuk, olan biteni şaşkınlıkla izledi. Bu anlar, çevredeki bir kişinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber Kaynağı www.yenicaggazetesi.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Dilenci kadınların terlikli ‘yer’ kavgası kamerada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!