featured

Lady Gaga “Joker: Folie À Deux”daki Harley Quinn Rolü Hakkında Konuştu – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Warner Bros.

Lady Gaga, merakla beklenen “Joker” devam filmi “Joker: Folie à Deux”daki Harley Quinn rolü hakkındaki konuştu.

Gaga Chomatica Ball filminin tanıtımını yapmak için Access Hollywood’a yeni bir röportaj veren yıldız, Harley Quinn karakterinin kendi versiyonunun ne kadar farklı olduğunu anlattı.

“Benim Harley versiyonumun bana ait olduğunu biliyorsunuz ve bu, bu filme ve bu karakterlere çok özgün.” diyen Gaga şöyle devam etti: “Daha önce bu filmde yaptığım gibi bir şey yapmamıştım, bu yüzden her şey tamamen yeni ve gerçekten eğlenceli olacak.”

Gaga’dan önce Margot Robbie, “Suicide Squad” (2016), “Birds of Prey” (2020) ve “The Suicide Squad” (2021) filmlerinde Harley Quinn rolünü üstlenmişti.

Bu rol için Gaga’nın seçildiğini öğrendikten sonra karakterin yeni versiyonundan duyduğu heyecanı dile getiren Robbie, 2022’de MTV News’e şunları söyledi:

“Bu beni çok mutlu ediyor çünkü en başından beri tek istediğimin Harley Quinn’in bu karakterlerden biri olması olduğunu söyledim; tıpkı Macbeth veya Batman’in her zaman harika bir oyuncudan harika bir oyuncuya geçmesi gibi.

Harley’nin artık diğer aktörlerin oynamayı deneyebileceği karakterlerden biri olmasını sağlayacak kadar güçlü bir temel inşa etmek büyük bir onur. Bununla inanılmaz bir şey yapacağını düşünüyorum.”

Todd Phillips’in yönettiği müzikal devam filminde Gaga, Joker performansıyla Oscar kazanan Joaquin Phoenix’le birlikte rol alıyor. DC Studios filmi 4 Ekim’de sinemalarda olacak.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Lady Gaga “Joker: Folie À Deux”daki Harley Quinn Rolü Hakkında Konuştu – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!