featured

Francis Ford Coppola’nın Adam Driver Başrollü “Megalopolis”inden İlk Fragman Yayınlandı! – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Usta yönetmenin merakla beklenen filmi, önümüzdek günlerde Cannes’da prömiyer yapacak.

Usta yönetmen Francis Ford Coppola’nın destansı “Megalopolis” filminden ilk resmi teaser fragman yayınlandı.

Önümüzdeki birkaç gün içinde Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak filmden ilk görüntüler, geçtiğimiz hafta kısa bir klip olarak paylaşılmıştı.

Francis Ford Coppola’nın “Megalopolis”inden İlk Tanıtım!

Coppola, tutku projesi olan 120 milyon dolarlık bütçeli bu bilim kurgu dramının ilk ilham kaynağının H.G. Wells’in kaleme aldığı 1936 yapımı “Things to Come” olduğunu söyledi.

Yönetmen ayrıca uzun yıllar üstünde çalıştığı “Megalopolis”in yaklaşık 300 yeniden yazımın ürünü olduğunu, 40’tan fazla akademisyenden, romancıdan, sanatçıdan, film yapımcısından ve şairden ilham aldığını belirtiyor.

Antik Roma’daki siyasi çekişmelerden esinlenen ve bunları New York’a taşıyarak modernleştiren “Megalopolis” yıkıcı bir felaketin ardından New York şehrini bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın ve çatışmaya girdiği yozlaşmış bir belediye başkanının hikayesini anlatacak.

Adam Driver Sezar adlı bu mimarı canlandırırken, Emmanuel belediye başkanının kızını, Sezar’ın sevgilisini canlandırıyor. Filmde ayrıca Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Kathryn Hunter, Dustin Hoffman, Jason Schwartzman, Jon Voight, Laurence Fishburne, Chloe Fineman ve James Remar gibi isimler rol alıyor.

Coppola senaryoyu yazdı ve filmin finansmanını kendisi üstlendi. “Megalopolis” şimdilik sadece Fransa’daki dağıtımcısını buldu, çok sayıda Avrupalı distribütörün projeyle ilgilendiği ancak diğer bölgelerin henüz kilitlenmediği bildiriliyor.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Francis Ford Coppola’nın Adam Driver Başrollü “Megalopolis”inden İlk Fragman Yayınlandı! – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!