featured

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: “Ceza gelmiş, küme düşmüşüz, sorun değil” – Spor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala





İstanbulspor-Trabzonspor maçının 73. dakikasında hakem kararına tepki olarak takımını sahadan çeken Başkan Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan yardımcısı Bayram Saral olayın ardından açıklamalarda bulundu.

Ntv’de yer alan habere göre Basın toplantısında ilk olarak söz alarak sarı siyahlı kulübün dün akşam Trabzonspor karşılaşmasında sahadan çekilme kararıyla ilgili basın bildirisini okudu.

Sarıalioğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar:

“Trabzonspor maçına denk geldi. VAR 5 dakikada karar veremiyorsa bunun sorumlusu hakemler ve TFF’dir. Trabzonspor maçına raslaması tesadüftür. Kimse benden daha çok Trabzonsporlu değildir. İstanbulspor için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Trabzonspor’un kendisiyim.

Federasyondan beni aradılar. Başkanla konuştuk. Ne düşünüyorsam Büyükekşi’ye söyledim, yüzüne söylemediğim hiçbir şeyi arkasından konuşmadım. Bize daha önce randevu vermediler, bugün arayıp ‘İstediğiniz zaman gelebilirsiniz’ dediler.

Borcumuz yok. Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor.

TFF görevden alınır, istifa edecek bir yetkisi yok. Biz maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Takım bu maçtan galip gelmiş gibi primlerini vereceğim. Kararımın arkasındayım, bugün olsa yine aynısını yapardım.”


Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: “Ceza gelmiş, küme düşmüşüz, sorun değil” – Spor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!