featured

İsim vermeden hakkında “Kansız” diyen Acun Ilıcalı’ya Serkay Tütüncü’den sert cevap geldi! – Yaşam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’nın katıldığı bir programda isim vermeden “kansız” dediği kişinin 2016’da Survivor finalisti olan ve günümüzde oyunculuk yapan Serkay Tütüncü olduğu iddia edildi. Ilıcalı, Tütüncü’yü nankör ve kansız olarak değerlendirirken Tütüncü bu sözlere çok sert çıkıştı.

Nur Tuğba Namlı’nın YouTube programına konuk olarak katılan Acun Ilıcalı’ya “‘Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?” sorusu yöneltildi. Ilıcalı cevaben, “Nankör insan, kansız adam sevmem” dedi.

Acun Ilıcalı’nın bu sözleriyle işaret ettiği kişinin oyuncu Serkay Tütüncü olduğu öne sürüldü.

“KANSIZ ADAM SEVMEM”

Acun Ilıcalı kendisine yönlendirilen “’Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?” sorusuna “Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar ‘Survivor’ı bana sormayın’ diyor. Ben de aradım ‘Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?’ dedim. ‘Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri, bana yanlış olmuş’ dedi. ‘Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın’ dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem” cevabını verdi.

Ilıcalı’nın isim vermeden bahsettiği kişinin 2016’da Survivor finalisti olan Serkay Tütüncü olduğu iddia edildi. Survivor’dan sonra TV8’de program yapan Tütüncü, o günden bugüne birçok dizi projesinde de yer aldı.

TÜTÜNCÜ’DEN SERT ÇIKIŞ

Tütüncü, Ilıcalı’nın açıklamalarına Instagram hesabından cevap verdi:

“Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, kanal sahibisin falan… Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi, Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim. Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum, nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda ‘Haklı olabilirsin, kaçırmış olabiliriz’ demiştin… Para Bende’yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim. Bilseydim o kadarını, emin ol kabul etmezdim. Bunu da telefonda sana söylemiştim.”

Tütüncü, açıklamasının devamında, “Ama yine dinlememişsin belli ki. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım, kusuruma bakmayacaksın. Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim, seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti. Kariyerimi All Star şampiyonluğu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim bence, iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah…”

Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
İsim vermeden hakkında “Kansız” diyen Acun Ilıcalı’ya Serkay Tütüncü’den sert cevap geldi! – Yaşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!