Diyarbakır’da 200 dönümlük arazi anlaşmazlığı çıktı, silahların çekildiği olayda 9 kişi hayatını kaybetti – Yaşam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala





Diyarbakır’da Serçeler köyünde meydana gelen bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 9 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi de yaralandı. İki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. 

İlk belirlemelere göre, 9 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Diyarbakır’daki hastanelere sevk edildi. Ancak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören bir yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

“8 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ”

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, olaya ilişkin açıklama yaptı. Su, arazi anlaşmazlığı kavgasının iki aile arasında çıktığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“200 dönümlük bir arazi nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada maalesef 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 vatandaşımız da yaralandı. Yaralı vatandaşlarımız bölgeye gönderilen sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı. Jandarma ekiplerimiz bölgede gerekli önlemleri aldı.”


Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Diyarbakır’da 200 dönümlük arazi anlaşmazlığı çıktı, silahların çekildiği olayda 9 kişi hayatını kaybetti – Yaşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!