featured

İki yönlü yolda kendisine yol vermediğini öne süren sürücü, diğer sürücünün üzerine yürüdü – Yaşam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da iki sürücü arasında başlayan yol verme tartışması, kavgayla sonuçlandı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İstanbul Küçükçekmece Gültepe Mahallesinde yaşanan olayda, iki yönlü gidiş ve gelişin açık olduğu bir yolda, saldırgan sürücü kendisine yol vermediği gerekçesiyle diğer motosiklet sürücüsünün önüne direksiyonu kırdı. Sözlü tartışmalarının ardından araçtan inen saldırgan, elindeki bıçakla sürücüyü darp etmeye çalıştı.

Saldırganın aracın inerek motosiklet sürücüne küfürler yağdırarak üzerine yürüdüğü görüldü. Çevrede bulunan vatandaşlar, olay yerine gelerek çıkan kavgayı önlemeye çalıştı.

Olaya ilişkin sosyal medya hesabına konuşan motosiklet sürücüsü ise “Olayın yaşandığı cadde olan cengiz topel caddesi, gidiş geliş araç trafiğine açık bir yol. Karşıdan çok süratli bir şekilde geliyordu, videoda gözüken sağda park edilen aracın önüne doğru geçip kendisine yol vermek istedim. Ona bile müsaade etmedi ve üzerime çok süratli bir şekilde sürdü. Kafasını camdan çıkarıp lan yavşak niye tersten geliyorsun dedi. Kendisine o yolun çift yön oldugunu söylememe rağmen bana tehdit ve hakaretler savundu ve elini beline attı. Araçtan inmeye çalıştı ben de geri çekilip videoyu çekmeye başladım. Çevreden olaya şahit olan birçok vatandaş var. Videodaki vatandaşlardan biri de oranın ters yön olmadığını söylemesine rağmen halen bana hakaretler savurdu. O adam eğer kolunu tutmasaydı bıçağı omzuma doğru sallıyor” ifadelerini kullandı.

İşte o anlar:

Trafikteki küçük bir sürtüşmeden dolayı emekçi kuryeyi öldürecekti!

— Aykırı (@aykiricomtr) June 6, 2023

—-advertisement—

loading…

Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
İki yönlü yolda kendisine yol vermediğini öne süren sürücü, diğer sürücünün üzerine yürüdü – Yaşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!