featured

Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Abone ol İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu’nun İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’na geri dönmesi sonrasında istifa edeceği konuşuluyordu. Gazeteci İsmail Saymaz, Ağıralioğlu’nun ‘milletvekili adaylığı için başvurmayabileceğini ve partisinde kalmayabileceğini’ belirtti. Ağıralioğlu bugün 16.00’da basın toplantısı düzenleyecek.

Saymaz, Ağıralioğlu’nun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı hakkında bugün 16.00’da basın toplantısı düzenleneceğini belirtti. 

Saymaz, Twitter’dan şunları kaydetti:

“İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bugün saat 16’da basın toplantısı yapacak. Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ve Altılı Masa’da adayı belirleme yöntemine karşı olduğunu söyleyecek. Ağıralioğlu, milletvekili adaylığı için başvurmayabilir.

HDP ile Emek ve Özgürlük İttifakı’nın aday çıkarmaması Yavuz Ağıralioğlu’nun kararında etkili oldu. Bu yolun sonunda Ağıralioğlu, milletvekili adayı olmayacağı gibi, partisinde de kalmayabilir. Yaşayıp göreceğiz.”

İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bugün saat 16’da basın toplantısı yapacak.
Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ve Altılı Masa’da adayı belirleme yöntemine karşı olduğunu söyleyecek.
Ağıralioğlu, milletvekili adaylığı için başvurmayabilir.

— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) March 22, 2023

Haber Kaynağı www.muhalif.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!