featured

Bursa TB üyeleri, Ur-Ge projesi ile dünyaya açılıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Ticaret Borsası tarafından Ticaret Bakan­lığı desteğiyle hayata geçirilen Gıda UR-GE Pro­jesi bilgilendirme toplantısında konuşan Bursa TB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, proje ile firmaların ihracat kapasitelerini artırarak, Bursa’nın küresel gıda pazarından daha fazla pay al­masını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

İbrahim Özhan, “Artık günü­müzde ülkeler iklim, ürün çeşitli­liği, genetik zenginlik gibi sahip oldukları avantajlarını, ekonomik ve milli değer haline getirme çaba­sında. Bu nedenle gıda sanayinin rekabet gücünün artırılması ve yapısal değişimlerinin hızlandırıl­ması çok önemli. Tarım ve gıda sa­nayinin entegrasyonunun yaygınlaştırılması, hammadde üretimini artırıcı ve çeşitlendirici faaliyetlerin geliştirilmesi, KOBİ’lerimi­zin etkinliklerinin artırılması, gıda sektörünün bütün dallarında teknolojik yenilenme ve kalite sis­temlerinin etkin bir şekilde kullanılması son derece elzemdir” diye konuştu.

Haber Kaynağı www.ekohaber.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Bursa TB üyeleri, Ur-Ge projesi ile dünyaya açılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!