featured

Depreme ilişkin soruları yanıtlayan vatandaşın cevapları röportaja damga vurdu: “Reisin arkasındayız, kim ne derse desin boştur” – Yaşam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde büyük bir yıkım yarattı. On binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerde çok sayıda bina enkaz haline geldi.

AFAD ekiplerinin koordine olamadığı ve bazı bölgelere yardımların ya hiç gidemediği ya da geç gittiği eleştirileri ve çadır yetersizliği de gündemdeki yerini koruyor.

“REİSİN ARKASINDAYIZ, KİM NE DERSE DESİN BOŞTUR”

Deprem sonrası sokağın nabzını tutan Tüylü Mikrofon adlı YouTube kanalının bir vatandaş ile yaptığı röportaj gündeme damga vurdu. Mikrofon uzatılan vatandaş, “Reisin arkasındayız, kim ne derse desin boştur. Tayyip Erdoğan ne derse doğrudur ağabey, buna katılıyorum ağabey” dedi. Muhabirin, “Gerçekten mi söylüyorsun ağabey” sorusuna “Gerçek söylüyorum”dedi. 

Muhabir, depremde yıkılan binalara ilişkin “1999 öncesi yapılmıştır” denilmişti, bu sözlere inanıyor musunuz? dedi. Vatandaş, “Tamam, ona bir şey diyemem ama deprem felaketi Allah katından gelen bir durum olduğu için yani buna ne devletin ne de hükümetin herhangi bir suçu yok diyorum. Muhalefetin suçu olabilir, muhalefet her zaman dediğim dedik diyor ama yaptıkları bir şey yok ağabey” dedi. 

Sokak röportajında çarpıcı diyalog:

-Reisin arkasındayız.

-Deprem felaketleri Allah katından geldiği için hükümetin suçu yok.

-Muhalefetin suçu olabilir, yaptıkları hiçbir şey yok.


— Aykırı (@aykiricomtr) February 22, 2023

—-advertisement—

loading…

Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Depreme ilişkin soruları yanıtlayan vatandaşın cevapları röportaja damga vurdu: “Reisin arkasındayız, kim ne derse desin boştur” – Yaşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!