featured

Endüstriyel Temizlik Sektörü WORLD CLEAN EXPO ‘ya Hazırlanıyor – Ekonomi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Endüstriyel Temizlik Sektörü; bu yıl yüzde yüz Türk sermayeli SHK Fuarcılık tarafından 9.10.11 Mart 2023 ‘te düzenlenecek “WORLD CLEAN EXPO” Endüstriyel Temizlik Teknolojileri Fuarı ve Zirvesinde bir araya gelecek.1 Konfederasyon 4 Federasyon 56 derneğin desteklediği World Clean Expo fuarı 9 Mart 2023’ te kapılarını açacak.Endüstriyel temizlik sektörü pandemiye rağmen tüm dünyada büyümeyi sürdürüyor. 2021’de 56.4 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan sektörün bu yılı yüzde 3.89 büyümeyle kapaması öngörülüyor.Hedeflerinin, Endüstriyel temizlik sektöründe üretim yapan firmaları Berlin, Chicago ve Dubai de yapacakları fuarlara taşımak olduğunu ifade eden SHK Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sevda Korkmaz, “Türkiye güçlü ekonomisi ve stratejik konumu ile mükemmel bir iş merkezidir. Ayrıca son 15 yılda inşaat sektöründe yaşanan pozitif büyüme sayesinde endüstriyel temizlik sektörünün Avrasya bölgesindeki yükselen pazarı oldu. Kamu projelerinin %24 oranında artması, havaalanı sayısının 27’den 73’e, 5 yıldızlı otel sayısının 712’den 850’ye yükselmesi ve AVM sayısının 2022’de %25 büyüyerek 718’e ulaşması gibi gelişmeler; Türkiye’nin endüstriyel temizlik sektöründeki pazar payının 2021 yılında 42 milyar TL’den 55.5 milyar TL’ye yükselmesini sağladı.
Fuarımız da, halı yıkama makinaları, buharlı temizlik makinaları, kağıt peçete ürünleri, çamaşırhane ekipmanları, kuru temizleme makinaları, dispanser ürünleri, oto yıkama ekipmanları, çeşitli temizlik kimyasalları, tesis yönetimi, güvenlik sektörü, tekstil temizlik ürünleri sektörünün 20 alt dalını içeren ürünler yer alacaktır. Fuarımızın hedefi üretim yapan firmalarımızı Berlin, Chicago ve Dubai de yapacağımız fuarlara taşıyabilmektir.” Dedi.

Haber Kaynağı www.turkiyehaberajansi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Endüstriyel Temizlik Sektörü WORLD CLEAN EXPO ‘ya Hazırlanıyor – Ekonomi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!