featured

Yılmaz Özdil’in Selvi Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abone ol Gazeteci Yılmaz Özdil’in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun vizyon toplantısında uyukladığı anlara ilişkin paylaşımı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Paylaşımın ardından yapılan açıklamada Selvi Kılıçdaroğlu’nun hasta olduğu ve koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “3 Aralık’ı bekleyin” diye duyurduğu vizyon belgesini İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde açıkladı.

İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması adıyla düzenlenen toplantıda Kılıçdaroğlu , iktidara geldiklerinde atacakları adımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özdil, Selvi Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaştı

Toplantının ardından Gazeteci Yılmaz Özdil’in yaptığı paylaşım gündem oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun toplantıda uyukladığı anları Özdil ” Heyecan verici bir toplantı oldu” ifadesiyle paylaştı.

“Covid testi pozitif çıktı”

Özdil’in paylaşımının ardından Avukat Figen Albuga Çalıkuşu, “Selvi Kılıçdaroğlu için yazanlar umarım utanıyorlardır. Ağır grip geçirirken, bu tarihi günü kaçırmamak için serum alarak katıldığı ve sonrasında da covid testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Siyaset her şey gibi insani değerleri de yuttu, kırıntısını bırakmadı” açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı www.muhalif.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Yılmaz Özdil’in Selvi Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!