featured

CHP’li Torun, Bakan Soylu’yu Hedef Aldı: Ayakkabı Numaralarını Biliyorum Dediğin Terörist Adım Adım İstanbul’a Gelmiş

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li meclis üyeleri, Seferihisar ilçesinde 2 gün sürecek kampa girdi. CHP genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ile Seyit Torun’un katılımıyla yapılan kampın açılış töreninde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri yer aldı.

CHP’li Torun, İstiklal Caddesindeki patlamada sınırın önemi bir kez daha ortaya çıktı diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef aldı.

Seyit Torun ; “Bir İçişleri Bakanı var. Kendi görevinin dışında her şeyi yapıyor. Uyuşturucu tacirleriyle kara paracılarla kol kola. Her türlü olumsuzluğun içinde, hangi taşı kaldırsanız altından çıkıyor. İşi gücü bize laf yetiştirmek, hakaret etmek. Bir gün o adalet kantarında o da tartılacak ve bugüne kadar yaptıklarının hesabını verecek” diyen Torun, “Biz ‘sınır namustur’ dedik. Bütün il ve ilçelere afiş astık. Şu anda, en son yaşadığımız Taksim’deki patlamada sınırın ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu işin mutlaka takipçisi olacağız. ‘Ayakkabı numarasına kadar biliyorum sınırdan kuş uçmaz’ demek kolay. Ayakkabı numarasını bildiğin terörist adım adım geldi, 4 ay İstanbul’da kaldı. Görevini yapamadığının bir ispatı. O terörist de terör örgütünün istihbaratçısıymış. Bu kadar acizlik olmaz. Zamanında ‘Suriyelileri onların iradeleriyle göndereceğiz’ deyince, Erdoğan bizi suçluyordu. Peki, dün ne dedi? ‘Esad’la görüşebilirim’ dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan İzmir halkı olarak hala özür bekliyoruz. ‘İzmir işgal altında’ diyerek hakaret eden bakandan özür bekliyoruz. Zaman zaman kendisini Soylu’ya özendiğini biliyorum. Soylu’dan bir şey olmaz. Onun dili kirli ama sayın Kurum’un en azından bir devlet terbiyesi, anlayışı var. Sakın ona özenmesin. İzmir halkına ve Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı hakaretten dolayı özür dilesin” dedi.

Haber Kaynağı www.Ulusal24.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
CHP’li Torun, Bakan Soylu’yu Hedef Aldı: Ayakkabı Numaralarını Biliyorum Dediğin Terörist Adım Adım İstanbul’a Gelmiş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!