featured

Mersinde İlk İşim projesi hayata geçti – Ekonomi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü ve Denizkızı Turizm A.Ş. işbirliğinde ‘İlk İşim’ projesi hayata geçirildi. Proje sayesinde üniversite öğrencileri, Denizkızı Turizm A.Ş.’ye bağlı sahildeki kafe ve işletmelerde yarı zamanlı çalışabilecek. Böylece öğrenciler hem gelir elde edecek hem de iş dünyasını tanıma fırsatı bulacak.


 Tarih: 08-11-2022 12:40:00

Mersinde İlk İşim projesi hayata geçti

Kariyer Merkezi Müdürlüğünün, Mersin’de bulunan üniversitelerle işbirliği ve üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği programlar devam ediyor. 2021 döneminde ilk adımları atılan Denizkızı Turizm A.Ş.’ye bağlı kafe ve işletmelerde yarı zamanlı çalışma fırsatları programı, 2022 döneminde kurumsallaşarak ‘İlk İşim’ projesi ile sürdürülebilir hale geliyor. Üniversitelerin bölüm şartı olmaksızın her kademesinde bulunan öğrenciler, projeden faydalanmak için ’mersin.bel.tr’ adresinden ya da ’Teksin’ uygulamasından çevrim içi olarak başvuru yapabiliyor.

Haber Kaynağı ekometre.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Mersinde İlk İşim projesi hayata geçti – Ekonomi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!