featured

O Kız Dizisinden Şok Eden Olaylar Zinciri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında başlayan yepyeni bir dizi O Kız dizisi etkileyici ve aynı zamanda yetenekli oyunculuk performansları ile izleyici kitlesini toplamayı başardı. Özellikle dizinin reytinglerinin yükselmesinin yanı sıra Erkan Petekkaya’nın profesyonel ve başarılı bir performans göstermesi ise sosyal medya üzerinden en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Erkan Petekkaya’ nın dizi çekimleri sırasındaki set arkadaşlarını tavırlarıyla eğlendirmesi son derece hareketli dakikaların yaşanmasına sebep oluyor.

 O Kız Dizisinde Neler Oluyor

 Kanal D ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan O Kız dizisi Erkan Petekkaya’nın üstün oyunculuğu sayesinde izlenme rekorları kıracağa benziyor. 45 yaşındaki Kadir karakterinin yaklaşık olarak 5 yaşındaki bir çocuğun zekâsına sahip olması izleyenleri ekrana kilitleyen en büyük etkenlerden biri oldu. Kadir karakterini ise Erkan Petekkaya üstlenmiş durumdadır. Aslında 5 yaşındaki bir çocuğun zekâsıyla hareket eden Kadir yani Erkan Petekkaya için bu rol çok riskli bir roldü.

Ve bu rolü alnının akıyla beğenileri toplayarak üstesinden gelen Erkan Petekkaya son derece mutlu olduğu görüldü. Dizi çekimleri sırasında ise ortamdaki enerjik ve neşeli hareketlerini görenler Erkan Petekkaya’nın bu mutluluğunu anladıklarını ifade ediyor. Dizi set ekibinin ise bu kadar kısa süre içerisinde kaynaşması o kız dizisinin çekimlerinin daha uzun bölümler devam edeceği düşüncesini doğurdu. Dizisinde ekip ruhunun oluşması demek reytinglerinde kısa süre içerisinde üst seviyeleri çıkması demek olacağı düşünülüyor.

 O Kız Dizisinin Güçlü Kadrosunda Kimler Yer Alıyor

 Kanal D muhteşem dizi kadrosuna bir yenisini daha ekledi. Erkan Petekkaya’nın başrolünü üstlendiği ve 5 yaşındaki bir çocuk gibi davranan Kadir rolünü oynayarak diziye renk katıyor. Erkan Petekkaya’nın dışında ise birçok ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor. O kız dizi setinde rol alan diğer ünlü oyuncular ise Erkan Petekkaya bilindiği üzere Kadir rolünde oynuyor. Sezin Akbaşoğulları ise Sitare karakterini canlandırıyor. Dilin Döver ise Zeynep rolünü üstlenerek iyi bir performans çıkarıyor. Ve Cengiz Orhonoğlu ise Ozan karakterini canlandırıyor. Bu güçlü kadro ile dizinin yeni bölümü şimdiden merakla beklenmeye başladı.

Haber Kaynağı www.izmirpress.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O Kız Dizisinden Şok Eden Olaylar Zinciri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!