featured

Reddit, yapay zeka çeviri özelliğini duyurdu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reddit de yapay zeka alanına çeviri ile katıldı. Yeni yapay zeka çeviri özelliği sayesinde topluluklar arası etkileşim daha kolay olacak…

28.09.2024 21:44

Güncelleme: 28.09.2024 21:44

Reddit, yapay zeka çeviri özelliğini duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapay zeka, günden güne daha fazla alanda kullanılmaya ve hayatımıza girmeye devam ediyor. Sosyal medya tarafında pek alışık olmasak da bu alanda da yapay zeka daha etkin olmaya başlıyor. Reddit tarafından yapılan yeni duyurularla birlikte yapay zeka çeviri özelliği platforma eklendi. Bu sayede farklı dillerde bile paylaşım yapabileceksiniz. İşte detaylar…

Reddit yapay zeka çeviri özelliği, farklı dilleri birleştiriyor

Bu yılın başlarında Reddit tarafından makine çeviri aracı Fransa’daki kullanıcılar için yayınlanmıştı ve şimdi yapılan duyurularla birlikte daha fazla kullanıcı için global olarak yayınlandı.

Yeni yapay zeka çeviri özelliği tüm Reddit içeriğini tercih edilen dile dönüştürebiliyor. Şimdiden İspanya, Brezilya, ve Almanya dahil olmak üzere 35 ülkede kullanılabilen özellik, internet tarayıcısında, uygulamalarda, ve masaüstünde etkinleştirildi.

Bir toplulukta bulunan içeriği sağ üst kısımda bulunan açılır menüden Çevir butonunu kullanarak tercih edilen dile çevirebilir ve yorumlar da dahil olmak üzere tüm içeriği okuyabilirsiniz. Dil bilmeseniz dahi diğer çeviri uygulamarıyla uğraştırmadan uygulama içerisinden yapılan yapay zeka çevirisi ile tartışmalara katılabilirsiniz.

Kendi dilinde bir gönderi veya yorum paylaşan kişinin içeriği otomatik olarak topluluğun diline çevrilecek ve bu sayede anlaşılabilir olacak ve daha kolay etkileşim alacak. Ayrıca önümüzdeki haftalarda “Çevirilmiş Gönderi” olarak bir işaretin ekleneceği ve orijinal dil seçeneğinin de bulunacağı açıklandı.

Etkileşimi artırmayı hedefleyen Reddit, içeriklerin keşfedilmesi ve daha çok kullanıcıya ulaşması için de bu çeviri özelliği ile düzenlenen içeriklerin arama motorlarında görünmesini sağlayacak. Diğer haberlerde ise Reddit’in yapay zeka ile özetleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Kaynak: Shift Delete

Haber Kaynağı www.magazinmahallesi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Reddit, yapay zeka çeviri özelliğini duyurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!