featured

Marvel “Avengers 5” İçin “Deadpool & Wolverine” Yönetmeni Shawn Levy’i İstiyor – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Deadpool & Wolverine” yönetmeni Shawn Levy, Marvel’yın yeni Avengers filmi için de yönetmen koltuğuna geçebilir.


Marvel Studios

Marvel Sinematik Evreni için işler son yıllarda eskisi kadar iyi gitmese de stüdyonun ufukta büyük bir merakla beklenen “Deadpool & Wolverine” filmi ve daha ilerisi için planan yeni bir “Avengers” filmi var.

“Deadpool & Wolverine”in Marvel Studios’un son yıllardaki en büyük hiti ve muhtemelen yılın en büyük filmi olacağı düşünüldüğünde, stüdyonun filmin yönetmeni Shawn Levy ile yeniden çalışmaya istekli olması da sürpriz değil.

Deadline, Marvel’ın “Avengers 5” filminin yönetmenliği için Levy ile görüştüğünü bildiriyor. Levy’ye Michael Waldron’un son senaryosunun verildiğini de söylüyolar ancak kaynaklar Levy’nin henüz kesin bir cevap vermediğini belirtiyor.

Stüdyonun hâlâ Shawn Levy’den gelecek kararı beklerken diğer yönetmenlerle görüşmeyi planladığı söyleniyor.

Levy şu sıralar sadece “Deadpool & Wolverine”in post prodüksiyon sürecini tamamlamakla uğraşmıyor, aynı zamanda “Stranger Things”in son sezonunun yönetmeni ve baş yapımcısı olarak da meşgul. Ayrıca bir de “Star Wars” filmi geliştirdiği söyleniyor.

Beşinci Avengers filminin adı “Avengers: Kang Dynasty” olarak duyurulmuştu ancak Jonathan Majors’ın suçlu bulunduğu aile içi şiddet ve istismar davasının ardından stüdyodan kovulmasıyla birlikte film “Avengers 5” olarak anılmaya başladı. Majors’tan sonra Kang rolü başka bir aktöre verilecek mi şimdilik bilinmiyor.

Ne olursa olsun, Marvel projenin çekimlerine gelecek yıl başlamayı planlıyor ve Deadline, 60’tan fazla MCU oyuncusunun rollerini yeniden canlandırabileceğini söylüyor.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Marvel “Avengers 5” İçin “Deadpool & Wolverine” Yönetmeni Shawn Levy’i İstiyor – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!