featured

Yeni “Knives Out” Filminde Josh O’Connor ve Cailee Spaeny Rol Alacak – Haberler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daniel Craig’in geri döneceği film için ayrıca Tom Hardy ve Lindsay Lohan’ın adı geçiyor.


.

Geçtiğimiz hafta, üçüncü “Knives Out” (Bıçaklar Çekildi) filminin isminin “Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” olduğu açıklandı. Şimdi ise filmde dedektif Benoit Blanc karakteriyle geri dönecek olan Daniel Craig’e eşlik edecek ilk isimler belli oldu.

What’s On Netflix’in duyurduğuna göre, “Challengers” yıldızı Josh O’Connor ve “Priscilla” yıldızı Cailee Spaeny’nin filmde önemli rollerde yer alacağı konuşuluyor.

Önceki iki film gibi yıldız isimlerden oluşan kalabalık bir kadroya ev sahipliği yapması beklenen film için ayrıca Tom Hardy ve Lindsay Lohan’ın adı geçiyor.

Netflix, filmin 2025’te yayınlanacağını ve çekimlerin yakında başlayacağını açıkladı. Johnson da prodüksiyona başlamak üzere olduklarını doğrulamıştı. What’s On Netflix, filmin çekimlerinin 10 Haziran’da başlayacağını belirtiyor. Dolayısıyla tüm oyuncu kadrosunun yakın zamanda resmen açıklanmasını bekleyebiliriz.

2019 yapımı “Knives Out” filminin devamında, doğrudan Netflix’te yayınlanan “Glass Onion: A Knives Out Mystery” yayıncının küresel ilk 10’unda yedi hafta geçirdi ve 301 milyon saat izlenerek toplam 68,7 milyon izlenmeye ulaştı.

Son olarak “Civil War” ile izleyici karşısına çıkan Spaeny bu yılın sonlarında “Alien: Romulus”un başrol oyuncusu olarak görülecek. O’Connor ise yakın zamanda “La Chimera”yla övgüler topladı ve bu sonbaharda “Lee”de Kate Winslet ve “The History of Sound”da Paul Mescal ile birlikte izlenecek.

Haber Kaynağı www.beyazperde.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Yeni “Knives Out” Filminde Josh O’Connor ve Cailee Spaeny Rol Alacak – Haberler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!