featured

Meteoroloji uyarmıştı. Fırtına İstanbul’u vurmak üzere

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği de Anadolu Yakası’nda sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji’nin yaptığı açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden sonra Çanakkale, gece saatlerinden sonra da Balıkesir, Tekirdağ ve Edirne’nin güneyi ile İstanbul’un Anadolu Yakası’nda kuvvetli sağanak yağış görülecek.

Yarın ise İzmir’in kuzey ve iç kesimleri, Manisa, Aydın ve Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Çankırı, Ankara’nın kuzey ve batısı, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Burdur, Isparta ve Antalya’da kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Batı Karadeniz’de de yarın öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu’da aralıklı ve yerel olarak sağanak yağış olacak. Pazar günü akşama kadar da yağışın kuvvetli olması tahmin ediliyor.

ugurmumcu.jpg

Yaşanabilecek sel, su baskını, dolu, yıldırım, kısa süreli fırtına, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN KRİTİK UYARI

Öte yandan İstanbul Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbulluları uyardı:

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün gece saatlerinden sonra, Cumartesi akşam saatlerine kadar İstanbul Anadolu Yakası’nda yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızdan dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz.”

valiliak.jpg

saganak.jpeg

Haber Kaynağı www.yenicaggazetesi.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Meteoroloji uyarmıştı. Fırtına İstanbul’u vurmak üzere

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!