featured

İstanbul Tuzla’da ambulansa yol vermeyen şahıs, sağlık çalışanları ile tartışarak araçta hasta olup olmadığını sordu – Yaşam

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuzla’da sabah saatlerinde gerçekleşen bir olayda, iddiaya göre bir otomobil sürücüsü, siren çalarak caddede ilerleyen ambulansa yol vermedi. 

Ambulansın önünü kesen sürücü, sağlık çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sürücü, ambulansın içinde hasta olup olmadığını sordu. Ambulans ekibinden biri, araçta gerçekten hasta olduğunu belirterek yan kapıyı açtı. Bu durum karşısında sürücü, otomobiline geri döndü ve ambulans da yoluna devam etti.

İşte o anlar:

İstanbul’da skandal görüntüler! İçinde hasta olan ambulansa yol vermedi sonrasında aracıyla yol kesip “Siz hasta taşımıyorsunuz” diye bağırdı. Ambulanstaki hastayı görünce olay yerini terk etti.


— Aykırı (@aykiricomtr) June 15, 2023

—-advertisement—

loading…

Haber Kaynağı www.aykiri.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
İstanbul Tuzla’da ambulansa yol vermeyen şahıs, sağlık çalışanları ile tartışarak araçta hasta olup olmadığını sordu – Yaşam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!