featured

Siyasilerden bayram mesajı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan Bayramı paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Türkçe ve Arapça olarak yaptığı paylaşımında, “Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Rabb’ime hamdediyorum. Depremlerde ve sellerde vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.” ifadelerine yer verdi.

Milletimizin ve İslâm âleminin #RamazanBayramı’nı tebrik ediyorum. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Rabbime hamdediyorum. Depremlerde ve sellerde vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun. pic.twitter.com/I5AoykzKNx

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) April 21, 2023

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay

Mukaddes Ramazan ayı boyunca bizleri saran rahmet ve mağfiret iklimini bir kez daha bayramla taçlandırıyoruz. Aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı gönülden kutluyor, bayramın birlik ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Mukaddes Ramazan ayı boyunca bizleri saran rahmet ve mağfiret iklimini bir kez daha bayramla taçlandırıyoruz. Aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı gönülden kutluyor, bayramın birlik ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. pic.twitter.com/iih1mxHpEd

— Fuat Oktay (@fuatoktay) April 21, 2023

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş

Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sevdiklerimizle sağlık, mutluluk ve bereket içinde geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sevdiklerimizle sağlık, mutluluk ve bereket içinde geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun. pic.twitter.com/8HUZ4KQ4uA

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) April 21, 2023

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu

İyi bayramlar herkese. Editçi gençlere de :)

İyi bayramlar herkese.Editçi gençlere de :) pic.twitter.com/nGi0CuzFxH

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) April 20, 2023

Deva Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımıcısı Adayı Ali Babacan

6 Şubat depremlerinin ardından ilk bayramımız. Acımız azalmıyor. Bu Ramazan Bayramının ilk günü deprem bölgesindeyim. Bir kere daha kaybettiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bereket, bolluk ve mutluluk ikliminin ülkemizi sarmasını temenni ediyorum.

6 Şubat depremlerinin ardından ilk bayramımız.Acımız azalmıyor.Bu Ramazan Bayramının ilk günü deprem bölgesindeyim. Bir kere daha kaybettiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.Bereket, bolluk ve mutluluk ikliminin ülkemizi sarmasını temenni ediyorum.

— Ali Babacan (@alibabacan) April 21, 2023

Haber Kaynağı www.muhalif.com.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Siyasilerden bayram mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!