featured

Survivor da Başlayan Aşk Evlilikle Sonuçlanacak! Kimse Bunu Beklemiyordu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Yarışmacılar Mert Öcal ve Sude Burcu yarışmada tanışarak aşk yaşamaya başladılar. Çift önceleri ilişkilerini yarışma gereği ve etik kurallar gereği gizli tutmak durumunda kalmışlardı.  Yarışma bitince aşkları tüm hızla devam eden çift şimdilerde evlilik hazırlığı yapıyor. Survıvor ‘ da başlayıp, o şartlarda aşk yaşamak oldukça zor olsa gerek.

Mert Öcal Sude Burcu ‘ya Evet dedirtti!

 Çift arkadaşlarıyla beraber yemekteyken yüzüğü çıkarıp evlilik teklifi etti. Oldukça heyecanlanıp, çok mutlu olan Sude “ evet” diyerek alkışlandı. Defalarca kez evet diyen Sude ve Mert çiftine arkadaşları eşik etti. Ünlü aktör ve model olan Mert Öcal 1982 İstanbul doğumludur. Birçok başarılı projelerde ve dizilerde gördüğümüz aktör. Bu kez Survıvor All Star ‘da karşımızda oldu. Yarışmacı yarışmada da kendisinden oldukça söz ettirdi.

Aslında Survıvor ‘da ilk nikâhla bitecek aşk olması bakımından ilk sayılır. Aşklarını yüzükle taçlandıran çift, sevenlerini nikâh ve düğün için beklentiye koydu. Mutlulukları gözlerinden okunan Mert- Sude çifti arkadaşları tarafından da tebrik edildi. Mutlu anlarına çok kişinin tanık olmasıyla hemen sosyal medyaya düştü. Ünlü çift mutluluklarını bizzat yaptıkları paylaşımlarla da onaylamış oldular.

Survıvor 2022 All Star Final Oldu

 Acun Ilıcalı’nın ülkemize tanıttığı Survıvor son zamanlarda ayrı bir seyirci kitlesine sahip oldu.  Dominik Cumhuriyeti’nde süren yarışmanın, her bölümü yıllarca reyting kıran Survıvor bu sezon All Star olarak başlamıştı. Altı ay süren yarışma nihayet bu zorlu sürecin sonunda finale erdi. Yarışma oldukça strese neden oldu. Oldukça zorlu mücadelelerin olduğu yarışmaya birçok güçlü yarışmacı katılmıştı. 30 Haziran Perşembe günü büyük final oldu.

Yarışmanın finalistleri Nisa ve Adem oldu. Hayranlarını oldukça heyecanlandıran final sonucunda Adem ikinci olurken Nisa birinci oldu. Bu sonuç Adem’in hayranlarını yasa boğarken, Nisa hayranlarını havalara uçurttu. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma Ocak 2022 ‘ de başlamıştı. Yeni sezonda yine aynı zamanlarda başlaması beklenen yarışma  şimdilerde yine heyecanla bekleniyor.

Haber Kaynağı www.izmirpress.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
kurnaz
Kurnaz
Survivor da Başlayan Aşk Evlilikle Sonuçlanacak! Kimse Bunu Beklemiyordu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ulusal24 Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!